Πασχαλινές λαμπάδες για τα αδελφάκια μας – συμμαθητές μας του 1ου Ειδικού Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Καλύμνου

Την Παρασκευή 19/04/2024 οι μαθήτριες της ομάδας πλεξίματος του σχολείου μας (ενός από τους εκπαιδευτικούς Ομίλους του σχολείου μας) με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών, Πάνου Μαρίας και Λάμπρου Χαρούλας, επισκεφθήκαμε το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Καλύμνου  και προσφέραμε στους μικρούς μαθητές και μαθήτριές τους, όλες τις δημιουργίες που «φιλοτεχνήσαμε» με ιδιαίτερη αγάπη το προηγούμενο διάστημα: Στολισμένες  λαμπριάτικες λαμπάδες, χειροποίητες κάρτες και χειροποίητα μικρά δώρα.

Η σχέση που αναπτύσσουμε με τα μικρά μας αδέλφια ενισχύει το μήνυμα της Ανάστασης του Χριστού μας, όπου το λαμπρό φως της Αγάπης, της Έννοιας μας για τον Συνάνθρωπο, της ανάπτυξης γνήσιας Αλληλεγγύης μεταξύ των συνανθρώπων μας φωτίζει τις καρδιές μας και σκορπίζει Χαρά και Ελπίδα,  Αγάπη γεμάτη λογική και σεβασμό στα διαφορετικά χαρίσματα που στολίζεται η προσωπικότητα κάθε ανθρώπου.

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τους συναδέλφους του Ειδικού  Δημοτικού για την όμορφη υποδοχή που μας επεφύλαξαν και για το δώρο που  έφτιαξαν για εμάς. 

Συγχαρητήρια σε όλους, μα πάνω από όλους στις μαθήτριές μας, που νοιάστηκαν για τα μικρά παιδιά και δημιούργησαν για αυτά. Γι αυτό τους χαρίσαμε μία λαμπάδα, πασχαλινές κάρτες και δωράκι πασχαλινό για το θερμό μας ευχαριστώ! Οι μαθήτριές μας που εργάστηκαν γι αυτή την εκδήλωση είναι : 

Μαριάννα Κασιώτη

Κατίνα Κορφιά

Νίκη Μαργαρίτη

Νίκη Καμπούρη

Φωτεινή Μπαλογιάννη

Μαρία  Καλικατζάρου

Αργυρω  Καλικατζάρου

Μαριαλενα Καρδούλια

Καλοτινα Μαΐλλη

Θεοδώρα Χούλλη

Σεμίραμις Ψαρομπά

Σας στέλνουμε φωτογραφίες να χαρείτε μαζί μας την όμορφη εμπειρία μας! Καλή Ανάσταση!

Σχολιάστε