Αποστολή των έργων της ομάδας πλεξίματος του 2ου Γυμνασίου Καλύμνου στο Δίκτυο Αλληλεγγύης Λέρου

Με συγκίνηση και γλυκειά χαρά στείλαμε σήμερα, Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016 55 κασκόλ πάτσγουορκ και 30 σκουφάκια για να τους πρόσφυγες που βρίσκονται στη Λέρο κατόπιν συνεννοήσεως με την εκπρόσωπο για μας του Δικτύου Αλληλεγγύης Λέρου, κυρία Ματίνα Κατσιβέλη. Τα κασκόλ προέρχονται από τα μοτίφ που μας έστειλαν από το διαγωνισμό Γκίνες της εκθέσεως «Χειροτέχνικα» που πραγματοποιήθηκε στις 2 Απριλίου 2016 από την ιστοσελίδα www.ftiaxto.gr   και τα 20 από τα κασκόλ έφτιαξε η μητέρα παιδιού του σχολείου μας, κυρία Μαρία Νικολάκη- Λελέκη. Την ευχαριστούμε θερμότατα, καθώς και τις δύο γιαγιάδες που έφτιαξαν επίσης κασκόλ και σκουφάκια από μόνες τους. Επίσης ευχαριστούμε πολύ όσους μας προμηθεύουν με μαλλί για να συνεχίζουμε να πλέκουμε όσο μπορούμε για να ζεσταίνουμε Χριστό στα πρόσωπα όλων των ανθρώπων που το έχουν ανάγκη, με την ευχή να έχει η Οδύσσειά τους αίσιο τέλος επιτέλους.

«Προσευχόμαστε γι αυτό με τόσες προσευχές

με όσες πλέχτηκαν τα κασκόλ και τα σκουφάκια μας θηλειές!»

Παραθέτουμε παρακάτω το άρθρο στην ιστοσελίδα του Δικτύου που δημοσιεύτηκε στο facebook με τις φωτογραφίες που οι κυρίες του Δικτύου μας έστειλαν. Ευχαριστούμε θερμότατα για την ευκαιρία να περάσουμε δημιουργικές ώρες εργασίας, αγάπης, προσευχής για τους συνανθρώπους μας. Αυτό δεν είναι το πνεύμα των αληθινών Χριστουγέννων;

«Ο χρήστης Δίκτυο Αλληλεγγύης Λέρου – Leros Solidarity Network πρόσθεσε 3 νέες φωτογραφίες.

7-12-2016
Χρώματα και αλληλεγγύη. Το 2ο Γυμνάσιο Καλύμνου γέμισε το χώρο με φως.Μαθήτριες και μαμάδες έριξαν τους πόντους της αγάπης και δημιούργησαν πανέμορφα κασκόλ και σκουφιά για τα προσφυγόπουλά μας.Γειτόνισσες σας ευχαριστούμε».

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.