Σκέψεις και συναισθήματα για την κατασκήνωσή μας – 2 – κατασκηνώτριες – 2012-2013

moysiki2012

1. Η ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ!!! Το μόνο που θα ήθελα να αλλάξει είναι να χωριστούν τα παιδιά του δημοτικού από του γυμνασίου του χρόνου :-)

Αγγελική Παντελίδου

2. Η κατασκήνωση ήταν καταπληκτική. Το χάρηκα πολύ. Μου άρεσαν όλα τα παιχνίδια που παίξαμε και ιδιαίτερα ο μπουγελοπόλεμος. Και του χρόνου θα είμαι σίγουρα κοντά σας, εδώ στην κατασκήνωση. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Υπαπαντή Μιχαήλου

3. Η κατασκήνωση είναι τέλεια, ιδιαίτερα μου άρεσε ο μπουγελοπόλεμος…

Ειρήνη Καμπουράκη από την ομάδα των “Ειρηνοποιών”

4.  Η κατασκήνωση αυτή είναι μια από τις πιο καλές και ωραίες κατασκηνώσεις που έχω δει. Εδώ μ΄αρέσει πολύ και λυπάμαι που θα φύγω. Εδώ γνώρισα πολλά κορίτσια και συμπάθησα πάρα πολύ την ομαδάρχισσά μου κυρία Κωνσταντίνα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο πολύ ωραία πέρασα αυτές τις ημέρες!

Σαββίνα Σκριβάνου

5. Η κατασκήνωση ήταν υπέροχη. Μου άρεσαν όλα τα παιχνίδια αλλά ιδιαίτερα ο μπουγελοπόλεμος και το κρυφτοκούτι. Γνώρισα πολλά κορίτσια και έγινα φίλη μ΄αυτές. Επίσης γνώρισα και μια τέλεια ομαδάρχισσα την κυρία Κωνσταντίνα που μας έκανε πολλά πράγματα για τη σκηνή μας. Τα μόνα δύο πράγματα που θέλω να αλλάξουν είναι : ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟ, και να ΧΩΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ. Με αγάπη,

Ειρήνη Τσάταρου Κανάκη, “Αγνές”

6. Η κατασκήνωση είναι τέλεια!!!

Βιολέτα Πάτρη

7. Η κατασκήνωση μου άρεσε πολύ γιατί γνώρισα παιδιά που δεν ήξερα και ήθελα πολύ να γνωρίσω. Η κατασκήνωση μου έδωσε τους φίλους που ήθελα.

Μαρία Μαΐλλη

8. Η κατασκήνωση και φέτος ήταν τέλεια. Υπήρχε οργάνωση και πολύ γέλιο και διασκέδαση. Οφεληθήκαμε σωματικά και ψυχικά. Όμως το πιο σημαντικό είναι ότι κάναμε καινούριες φιλίες που θα είμαστε μαζί μια ζωή. Ανυπομονώ να έρθω και του χρόνου!

Απορέλλη Μαρία

9. Πραγματικά για μένα οι πιο ωραίες μου αναμήσεις του κάθε χρόνου είναι οι ημέρες που περνάω στην κατασκήνωση. Φέτος έκανα όλες τις προετοιμασίες για να έρθω. Φέτος ήταν λίγο διαφορετικά, μάλλον γιατί φέτος έγιναν λυπητερά πράγματα στη ζωή της οικογένειάς μου. Όμως δεν απογοητεύομαι. Έκανα καινούριες φίλες, παίξαμε υπέροχα παιχνίδια και το ευχαριστήθηκα. Λατρεύω την κατασκήνωση και είναι η ψυχαγωγία μου για τις καλοκαιρινές μου διακοπές. Πρώτα ο Θεός θα έρθω και του χρόνου.

Ειρήνη Γαβαλά

2013

1. “Πλημμυρίζομαι από μεγάλο ενθουσιασμό και ευχαρίστηση που ήρθα ξανά στην αγαπημένη μας κατασκήνωση και γι αυτό νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη που συνεχίζεται. Είναι δώρο Θεού και εύχομαι κάθε χρόνο να συνεχίζεται. Με εκτίμηση, ένα ομαδόπουλο”.

#**#**#**#

2. Κυρία Αρχηγέ, σας αγαπάμε και σας ευχαριστούμε που μας δώσατε χαρά. Σας αγαπάμε,

Κατίνα και Σαββίνα Δεδεθάτου, “Ιχνηλάτες Σοφίας”

Σχολιάστε