Τιμής Ένεκεν!

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών Καλύμνου απένειμε την Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016 “Τιμής Ένεκεν” έπαινο στην ομάδα του 2ου Γυμνασίου Καλύμνου “Πλέκουμε με Αγάπη για τους Πρόσφυγες”, “για την πολύτιμη ανθρωπιστική προσφορά της με αφορμή την κοπή της Βασιλόπιτας, στο αμφιθέατρο του 1ου Γυμνασίου Καλύμνου, “Νικηφόρειο”.

Απευθύνοντας ευχαριστήριο ομιλία η υπεύθυνη του προγράμματος είπε : 

“Ευχαριστούμε θερμά την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών Καλύμνου που ενίσχυσε την εργασία των μαθητριών της ομάδας “Πλέκουμε με αγάπη για τους πρόσφυγες”. Σκοπός μας είναι να μάθουμε να αγαπάμε ουσιαστικά τον άνθρωπο χωρίς διακρίσεις γλώσσας, φυλής, χρώματος, θρησκείας. Να εργαζόμαστε με τα χέρια και το μυαλό μας να ντύνουμε με αγάπη, ζεστασιά, χαρά τους συνανθρώπους μας που δεν γνωρίζουμε αλλά ήδη αγαπάμε!

Γίναμε μέλος της ομάδας “Πλέκουμε Αλληλεγγύη”. Μέλη της οι κυρίες του ΚΑΠΗ Τρίπολης προς μεγάλη μας συγκίνηση με ευαισθησία κι αγάπη μας έστειλαν 100 περίπου πλεκτά. Μοιράσαμε περίπου 30 στους ενήλικες πρόσφυγες του πολύνεκρου τελευταίου ναυαγίου κοντά στο νησί μας και τα υπόλοιπα θα μοιράσουμε αύριο στα  περίπου 55 παιδάκια προσφύγων στα σπιτάκια που φιλοξενούνται προσωρινά. Είμαστε ευγνώμονες.

Επίσης μια κυρία από την Πάτρα μας έστειλε 25 κούκλες μαλλί, μία κυρία από την Αθήνα 20 κούκλες μαλλί, από το παζάρι που κάναμε πήραμε άλλες 10 κούκλες μαλλί, σύνολο 55 κούκλες μαλλί. Μας έμειναν 12. Παρακαλούμε όσοι θέλετε ενισχύστε όχι με χρήματα αλλά με μια κούκλα μαλλί που θα φέρετε στο 2ο Γυμνάσιο. Έτσι θα μπορούμε να πλέκουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Ευχαριστούμε θερμά για την ευκαιρία να σας μιλήσουμε για την προσπάθειά μας”.

έπαινος ένωσης γονέων

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s