Σε αναμονή!

Ποιος είπε πως δεν ζει η ανθρωπιά στις μέρες μας;  Νέοι άνθρωποι με νέες ιδέες δείχνουν πως η αγάπη στον άνθρωπο που πηγάζει από την αγάπη στο Θεό, γιατί μόνο έτσι αναγνωρίζει κανείς τον άνθρωπο άξιο αγάπης, εφευρίσκουν δυνατότητες οι συνάνθρωποί τους χωρίς να χάσουν την αξιοπρέπειά τους να μπορούν να προμηθεύονται καφέ, τρόφιμα, αργότερα ίσως ρούχα. Αγαπητοί/ες μου, δοξάστε τον Θεό! Σε μια απάνθρωπη εποχή η αγάπη του Θεανθρώπου Νεογέννητου Χριστού, γεννιέται καθημερινά μέσα μας, διαψεύδοντας τους μεσίτες του διαβόλου, για δήθεν ασπλαχνία, απελπισία, κατήφεια, κακομοιριά. Χριστός επί γης, Υψώθητε!

https://www.facebook.com/%CE%9A%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%AE-1652042628410574/?fref=ts

Από αυτό το βίντεο ξεκίνησαν όλα. Μια αυθόρμητη σκέψη που υλοποιήθηκε από μια ομάδα νέων ανθρώπων με αγάπη κ μόνο. Έχουμε πια στο πλευρό μας χιλιάδες φίλους και ομάδες σε όλη την Ελλάδα με έναν κ μόνο στόχο… η αλληλεγγύη και η εμπιστοσύνη να γίνουν καθημερινή μας συνήθεια. Ευχόμαστε για το 2016 να έχουμε όλοι την υγειά μας και να μην χρειάζεται κανένας συνάνθρωπος αναμονή για τίποτα. Καλή χρονιά φίλοι μας!!!

https://www.youtube.com/embed/3DV74UJOAGk“>

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s